Welkom bij DreamyDress.nl. Bekijk de volgende basisvoorwaarden die betrekking hebben op uw gebruik van onze Site. Houd er rekening mee dat uw gebruik van onze Site uw overeenkomst vormt om te volgen en gebonden te zijn aan de voorwaarden.

 • Privacybeleid

  Please Klik hier om onze te bekijken
  Privacybeleid.

  TOEGANG

  Uw toegang tot deze website en uw bestellingen zijn beperkt door onze algemene voorwaarden.

  Productbeschrijvingen

  DreamyDress.nl probeert zo nauwkeurig mogelijk te zijn. Wij garanderen echter niet dat productbeschrijvingen accuraat, compleet, betrouwbaar, actueel of foutvrij zijn. Werkelijke productkleuren kunnen iets afwijken van de kleuren die op de website staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor dergelijke variaties. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

  Prijzen

  Alle prijzen zijn correct bij het invoeren, maar kunnen van tijd tot tijd veranderen. U moet de huidige prijs altijd op DreamyDress.nl controleren, omdat de catalogusprijzen mogelijk niet verouderd zijn. De prijs die op DreamyDress.nl wordt gepubliceerd, kan afwijken van de prijs die in DreamyDress andere taalwinkels wordt aangeboden.

  Alle prijzen worden uitgedrukt inclusief btw, tenzij anders vermeld. Betaling wordt strikt gemaakt met de bestelling. Bezorgkosten zijn niet inbegrepen.

  Gebruikers Opmerkingen, Feedback,
  Postkaarten
  en andere inzendingen

  Wij verwelkomen uw feedback op de site. Alle opmerkingen, feedback, postkaarten, suggesties, ideeën en andere inzendingen die door DreamyDress.nl op of door deze Site worden geopenbaard of aangeboden, of op andere wijze worden geopenbaard, ingediend of aangeboden in verband met uw gebruik van deze Site zullen onze eigendom zijn en blijven. Dergelijke openbaarmaking, indiening of aanbieding van eventuele opmerkingen vormen een opdracht aan DreamyDress.nl van alle wereldwijde rechten, titels en belangen in alle auteursrechten en andere intellectuele eigendommen in de Commentaar. Wij zullen uitsluitend alle dergelijke rechten, titels en belangen bezitten en zullen op geen enkele wijze worden gebruikt in het gebruik, commercieel of anderszins, van eventuele opmerkingen.

 • Betaling

  Als u betaalt met een internationale creditcard of bankpaskaart, kunt u onderhevig zijn aan een extra administratie / afhandelingskosten en / of eventuele andere kosten die van toepassing zijn op de creditcardbedrijf of bank die tevens de valutaomrekeningskoers die van toepassing is op de tijd van de transactie.

  We kunnen geen richtlijnen verstrekken over de omrekening van valuta en kortingen die van toepassing kunnen zijn.

  Jouw rekening

  U bent verantwoordelijk voor het behoud van de vertrouwelijkheid van uw account en wachtwoord en voor het beperken van de toegang tot uw computer en u gaat akkoord met de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die onder uw account of wachtwoord optreden. Wij behouden ons het recht om service te weigeren, accounts te beëindigen, inhoud te verwijderen of te bewerken of bestellingen te annuleren naar eigen goeddunken. Als u jonger dan 18 jaar bent, mag u de sites niet gebruiken of toegang hebben tot de aanwezigheid van een ouder of voogd boven de 18 jaar.

  Risico van verlies

  Alle artikelen die bij ons zijn aangeschaft, worden op basis van een zendingcontract gemaakt. Dit betekent dat het risico op verlies en de titel van dergelijke artikelen op u aflevert bij de levering aan de vervoerder. Alle kwesties en vragen met betrekking tot de constructie, geldigheid, interpretatie en afdwingbaarheid van deze Gebruiksvoorwaarden, of de rechten en plichten van de u of Dreamydress in verband met de Site, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de materiële wetten van UK zonder rekening te houden conflicten tussen legale principes. Alle gebruikers stemmen in met het rechtsgebied en de locatie van Engelse rechtbanken.