LEVERING

DreamyDress.nl heeft een goede kennis van de scheepvaartroutes en kiest voor het handige verzendpad dat de levering sneller maakt. Gezien de veelzijdige verzending, heeft DreamyDress professioneel personeel goed voor de jurk en pakt elk stukje jurk nogal goed uit. Wij bieden veel verzendkosten, waaronder EMS, DHL, UPS en TNT.


Leveringshandleiding


Om beter met u te communiceren, geef een geldig e-mailadres en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor eventuele bijgewerkte informatie. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt u per e-mail gecontacteerd om uw bestelling te bevestigen. Als uw factuuradres een P.O. Doos, dan moet u ons per e-mail een fysiek adres geven.


Tijd om te bezorgen


Voor de bestelling van producten, standaard ontvangsttijd = verwerkingstijd (ongeveer 12-15 dagen) + levertijd (ongeveer 3-8 dagen).

Voor andere producten, standaard ontvangsttijd = verwerkingstijd (ongeveer 3-8 dagen) + levertijd (ongeveer 3-8 dagen).

Wij bieden een rush order service, u kunt de aankomstdatum bij de kassa kiezen.


Vracht


Onze vracht is gebaseerd op het verschillende bestemmings- en pakketgewicht. Als u een nauwkeurig bedrag nodig hebt, bezoek dan de afrekenpagina en kies dan uw bestemming om een verzendschatting te krijgen.


Uw bestelling bijhouden


U kunt uw bestelgegevens bij deze link.
We hebben samengewerkt met een aantal gerenommeerde rederijen voor de bestemmingen die wij onder meer bedienen, waaronder DHL, TNT, UPS, FedEx, USPS enzovoort. Wanneer de bestelling wordt verzonden, sturen wij u nummer, zodat u de status kunt volgen.
Hier zijn de links naar alle leveranciers die we gebruiken, zodat u uw bestelling kunt bijhouden
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html
FedEx: http://www.fedex.com/us/track/
USPS: http://www.usps.com

Internationaal Bezorgbeleid (Wereldwijd Verzenden)


Voor de internationale bestelling bent u verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening dankzij onze langetermijnpartnerschappen met DHL, UPS, TNT, FedEx, enz., Dus zelfs wereldwijd verzending en verpakking naar de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en zo op, zijn veilig zonder schade door deze goed opgeleide spullen.